Telefon: +420 728 079 748

E-mail: monika.haidinger@cap.cz

© 2022 Česká asociace pojišťoven

Michaela Tůmová: Rychle se objevili lidé, kterým právo na zapomnění pomohlo

Doba čtení:

Doba čtení

1 min.

Přečteno:

Přečteno

261x

Diskuze:

Diskuze

0

Oblíbenost:

Oblíbenost

0

01. 07. 2024

1 min.

0

0

Štítky:

O právu na zapomnění a podle našeho hosta ještě přesněji o právu na stejné podmínky jsme si v novém díle podcastu povídali s Michaelou Tůmovou, členkou výboru Hlasu onkologických pacientů. Ten se ve spolupráci s ČAP a dalšími zainteresovanými stranami aktivně podílel na současné podobě nového standardu

"Spolupráce s ČAP byla skvělá. Doufám, že v ní nekončíme," říká ke spolupráci host pořadu. Autoři nového samoregulačního standardu pojistného trhu, který pomáhá bourat bariéry u části klientů v komunikaci s pojišťovnami, se při jeho přípravě inspirovali v jiných evropských zemí a během přibližně roku a půl se jim podařilo dostat standard do života. Rozhovor se proto týkal toho, proč je pro lidi se zkušenostmi onkologických nemocí důležité mít k dispozici jasně nastavená pravidla a jak podstatné je i to, že hned po dubnovém zavedení standardu se objevili první klienti, kterým novinka pomohla. Otázky se dotkly také klíčové role prevence a očkování. Hovořilo se o dopadu kampaní, které se prevenci věnují a stejně tak i o tom, jak každý může pomoc svým vlastním přístupem.

">

Díl je k dispozici na všech podcastových platformách (Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify aj.)
RSS feed:https://anchor.fm/s/5c5db464/podcast/rss

Ohodnotit článek

0

Štítky:

Buďte vždy v obraze Buďte vždy v obraze

Buďte vždy
v obraze

Přihlaste se k odběru našeho časopisu a dostávejte novinky ze světa pojišťovnictví z první ruky. Z odběru je možné kdykoliv se odhlásit.

Zadejte validní email!
Je nutné odsouhlasit podmínky!
Tento email již má přihlášen odběr!